Настаняване / Цени

Хотел Тонзос разполага с капацитет от 50 места и приема гости целогодишно. Всички помещения предлагани за настаняване, са уютно и стилно обзаведени и предлагат на своите гости самостоятелна баня, парно отопление, телевизор с кабелна телевизия и достъп до безжичен интернет. Хотелът е подходящ и за организиране на семейни или фирмени тържества тъй като разполага с просторен и уютен ресторант. В него има 100 места и се сервират разнообразни ястия. Тук има и лятна градина с барбекю и маси за хранене, както и тревни площи с детски кът с люлки и други възможности за детски игри. Хотел Тонзос е подходящ и за делови пътувания, тъй като разполага с конферентна зала с 50 места.

* Стая с две легла - 50 лв.
* Стая с две легла наета за един човек - 36 лв.
* Апартамент с 4 легла - 100 лв.
* ВИП апартамент - 150 лв.

Хотелът разполага с конферентна зала с 50 места за провеждане на семинари и обучения.

Сред буковите гори на южните склонове на Средна Стара планина на 17 км. от град Казанлък под исторически връх "Бузлуджа" е разположен хотел "Тонзос". Богатата планинска растителност, чистия въздух и тишината както и неповторимото спокойствие допринасят за бързото възстановяване след динамиката в големия град.

Почитателите на на зимни спортове могат да използват пистата и ски гардероба на 5км. от хотела. В еднодневни маршрути гостите на хотела могат гр. Казанлък, казанлъшката Тракийска гробница, Музей на розата и други.